Opleiding

Lambda Engineering ontwikkelt en verzorgt in-company EMC opleidingen voor industriële bedrijven op het gebied van chemische bedrijfsvoering, olie en gas, voedingsmiddelen technologie enz. Het doel van de opleiding is om ontwerpers, werkvoorbereiders en (onderhouds)monteurs essentiële vaardigheden op het gebied van EMC bij te brengen.

De opleidingen bestrijken een periode van een halve dag tot meerdere dagen, afhankelijk van de gewenste disciplines (elektrisch, instrumentatie, telecommunicatie), breedte en diepgang van de onderwerpen. De nadruk van de opleiding ligt op praktische EMC aspecten in de vorm van workshops en demonstraties van relevante elektromagnetische effecten en maatregelen. Hiervoor zijn diverse demonstratie opstellingen met industriële systemen beschikbaar. De ervaring leert dat deze demonstraties in belangrijke mate bijdragen aan een helder begrip van EMC maatregelen.

Afhankelijk van de beschikbare tijd kunnen tijdens de training individuele of gemeenschappelijke oefeningen worden uitgevoerd om het geleerde in de praktijk te brengen.

Lambda Engineering ontwikkelt op verzoek EMC training materiaal en praktijk opstellingen.

Kunnen wij u helpen?