EMC management

Lambda Engineering ondersteunt eigenaren en beheerders van fabrieken, facility managers, elektrotechnisch adviesbureaus en installateurs bij de implementatie en het onderhoud van het gewenste EMC niveau van elektrotechnische installaties. De door Lambda Engineering geleverde diensten omvatten complete EMC studies voor olie en gas projecten, voorbereiding en EMC planning voor renovaties van industriƫle systemen, het vaststellen van EMC strategieƫn tijdens diverse projectstappen en advies op het gebied van wettelijke EMC eisen van nieuwe en bestaande installaties.

De dagelijkse praktijk leert dat het EMC vakgebied niet uitsluitend technisch is, maar per definitie een zaak van de juiste organisatie van technische informatie op de juiste plaats en de juiste tijd. Dit geldt vooral voor grote projecten, waarvoor aanbestedingsprocedures worden gevolgd en waar het aantal betrokken partijen dat verantwoordelijk is voor de implementatie van EMC maatregelen groot is. In dergelijke gevallen wordt volgens een EMC plan met een EPCC aanpak gewerkt (Engineering, Procurement, Construction and Commissioning).

Het uiteindelijk doel is om op de meest eenvoudige wijze, met minimale inspanning en tegen minimale kosten een ongestoorde werking van installaties te bereiken.

Kunnen wij u helpen?